La Generalitat destinará més de 2.000 milions a obra pública

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha avançat que en els pròxims anys la Generalitat destinarà més de 2.000 milions d’euros a obra pública per a la construcció i reforma de centres sanitaris, educatius i socials. 

Així ho ha assegurat durant la seua visita a la nova seu i centre de formació de la Fundació Laboral de la Construcció de Comunitat Valenciana a Bétera que ha qualificat de “centre de referència” per a la formació en l’àmbit de la construcció en la Comunitat Valenciana. 

Així mateix, ha recordat que dels més de mil milions de fons europeus ja rebuts en la Comunitat Valenciana, 440 milions es destinaran a la rehabilitació i construcció de centres públics i privats, així com a la millora de l’eficiència energètica. 

En el transcurs de l’acte, en el qual també ha participat el vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, el cap del Consell ha explicat que aquestes actuacions permetran generar ocupació, per la qual cosa ha reiterat la necessitat d’adaptar els perfils formatius a les necessitats del mercat laboral.

Comenta la notícia