La Generalitat entrega el Premi President a la Falla Convent Jerusalem – Matemàtic Marzal

La directora general de Promoció Institucional, Fernanda Escribano, ha entregat el premi President 2021 a la Falla Convent Jerusalem – Matemàtic Marzal, guanyadora de la Secció Especial de les falles de la ciutat de València.

En un acte celebrat en el Palau de la Generalitat, la directora general de Promoció Institucional ha distingit el treball realitzat per esta comissió fallera i la seua contribució a la consolidació de la tradició de les festes falleres

El premi President es concedeix a la falla guanyadora de la Secció Especial de la ciutat de València. Així mateix, la Generalitat atorga també els premis Generalitat, que consten de quatre categories diferents.

La primera d’elles, premia a l’o l’artista responsable del monument guanyador de la Secció Especial de València; la segona, reconeix a la falla guanyadora de cada secció de la ciutat de València; i les altres dues premien a les falles guanyadores dels municipis de la Comunitat, amb més de 20.000 habitants i amb menys de 20.000 habitants.

Cal destacar que, segons el decret que regula aquests premis, la comissió guardonada amb el premi President rep 5.000 euros. Així mateix, els premis Generalitat destinaran altres 5.000 euros a l’artista faller responsable del mateix monument, mentre que les comissions i associacions falleres reconegudes en la categoria Millor Falla per Seccions seran premiades amb 1.000 euros cadascuna.

Deixa el teu comentari