La Generalitat establix totes les mesures extraordinàries perquè l’alumnat es presente a unes PAU amb les majors garanties de seguretat

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha posat en marxa un protocol de seguretat per a la realització de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), en col·laboració amb les conselleries de Justícia, Educació, Sanitat i Hisenda, a causa de la situació generada per la COVID-19 i que ha suposat l’adopció de mesures extraordinàries amb l’objectiu de protegir la salut i seguretat de l’alumnat que es presenta als exàmens.

Les proves ordinàries es realitzaran els pròxims dies 7, 8 i 9 de juliol, en 470 centres de Batxillerat que ja estan preparats per a acollir als quasi 24.000 alumnes i alumnes que acudiran a examinar-se.

Perquè les PAU puguen realitzar-se amb les màximes mesures de seguretat, la Conselleria d’Innovació ha preparat un subministrament de 33.545 màscares que es repartiran entre l’alumnat i al voltant de 3.090 unitats de gel hidroalcohólic.

Així mateix, està previst que prop de 2.500 professors i professores voluntaris, participen en el desenvolupament de les proves, a més dels efectius de Protecció Civil i Policia Local. També hi haurà més de 2.000 vigilants i al voltant de 1.800 persones que formen part del personal assignat encarregat del procés.

Deixa el teu comentari