La Generalitat facilita amb *Metrovalencia i TRAM d’Alacant la mobilitat dels estudiants per a acudir a les Proves d’Accés a la Universitat

A València, la Línia 4 reforçarà el servei a l’hora de l’inici i final dels exàmens cap als campus de Burjassot, Tarongers i Vera
A Alacant, la Línia 2 agilitarà la circulació cap al campus de Sant Vicent del Raspeig

La Generalitat facilitarà la setmana vinent amb Metrovalencia i *TRAM d’ Alacant la mobilitat dels estudiants que acudisquen els dies 8, 9 i 10 de juny als diferents edificis acadèmics on es realitzaran les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

A València, la Línia 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch) de Metrovalencia posarà unitats de tramvia de reforç a les hores d’inici i finalització de les proves, a fi d’agilitar els nombrosos desplaçaments previstos cap als campus de Burjassot, Tarongers i Vera, tres de les zones on més estudiants es concentraran per a realitzar els exàmens en la convocatòria de juny.

A més, Metrovalencia posarà en circulació tramvies a doble composició per a augmentar la capacitat de les unitats i dotar de major espai a les persones usuàries que opten pel transport públic per a acudir a realitzar les proves.

Per part seua, a Alacant la Línia 2 (Estels-Sant Vicent del Raspeig) del TRAM d’ Alacant serà l’encarregada de facilitar la mobilitat fins al campus de Sant Vicent del Raspeig de la Universitat d’Alacant als estudiants que vagen a presentar-se a les PAU. Els tramvies en circulació aniran en composició doble.

Així mateix, des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) es reforçarà la presència d’Auxiliars COVID-19 a Alacant i València en les estacions i parades pròximes als punts on està previst que es realitzen les proves, coincidint amb l’horari d’entrada i d’eixida dels estudiants.

Aquests reforços que FGV posarà en marxa en Metrovalencia i TRAM d’Alacant formen part del dispositiu organitzat per la Generalitat perquè les Proves d’Accés a la Universitat es desenvolupen de manera segura i eficaç en el context de pandèmia provocada per la COVID-19.

Deixa el teu comentari