La Generalitat millora la capacitat d’emmagatzematge i l’operativitat del centre logístic per al subministrament de material sanitari en la lluita contra la COVID-19

La mesura s’inscriu dins de les actuacions de contingència planificades pel Consell, que impulsa un acord marc de compres de material per a dos anys per import de fins a 240 milions d’euros

La Generalitat ampliarà amb un magatzem que ocupa 11.000 metres quadrats la capacitat del centre logístic amb el qual compta en Fira València per a assegurar el subministrament de material sanitari en la lluita contra la pandèmia de la COVID-19. Així ho ha avançat la comissionada de la Presidència de la Generalitat per a la coordinació d’aquest subministrament en la Comunitat Valenciana, María José Mira.

La Generalitat disposarà d’aquest espai, el magatzem 1.1, en les instal·lacions des de les quals se centralitzen les comandes per als hospitals dels diferents departaments de salut i dels centres sociosanitaris amb la finalitat d’atendre les seues necessitats de subministrament.

Aquest  nou espai s’està adaptant a les necessitats de traçabilitat del material sanitari, amb la senyalització i control automatitzat de l’inventari mitjançant codis QR.

Aquesta iniciativa s’inscriu dins de les actuacions de contingència planificades pel Consell, que impulsa un acord marc amb la finalitat de dotar-se d’una reserva estratègica de material sanitari davant possibles rebrots de COVID-19.

Deixa el teu comentari