La Generalitat ofereix ajuda a Peñíscola per als afectats per l’ensulsiada d’un edifici

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha oferit ajuda a l’ajuntament de Peñíscola per a atendre les necessitats de les persones afectades per l’ensulsiada d’un edifici situat a la urbanització Font Nova d’aquesta localitat castellonenca i ha transmés les seues condolences a la família del jove mort. 

Puig ha visitat la zona afectada, per a conéixer de primera mà les labors de rescat que s’estan duent a terme, al costat del vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, i la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo. 

Prèviament s’ha reunit amb l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez; la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero; responsables de la Diputació de Castelló i representants de la Policia Local, Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i dels Consorcis de Bombers de València i Castelló.

El Cap del Consell ha assegurat que en aquests moments la prioritat de tots els equips que estan treballant en la zona és rescatar a la dona que contínua atrapada i ha agraït el treball que estan realitzant.

El president ha destacat que els arquitectes de la conselleria d’Habitatge ja han realitzat una primera avaluació de la situació, encara que el més important és recuperar a la persona atrapada, i garantir la seguretat dels equips de salvament, així com de les persones que han hagut de ser reallotjades.

Deixa el teu comentari