La Generalitat presenta el projecte de la línia 10 de metro

El barri de Nazaret ha acollit la presentació de la represa de les obres de la línia 10 de metrovalencia. Una acció que, segons el president de la Generalitat, Ximo Puig, ‘cosirà el barri amb el centre de la ciutat’.

La represa de les obres de la línia 10 de metro s’ha presentat a les portes del mercat del barri de Nazaret, amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig, la consellera d’Obres Públiques i Vertebració, María José Salvador i Joan Ribó, alcalde de la ciutat.

La cita ha començat amb un recorregut pels diferents panels explicatius, i més tard han donat la roda de premsa amb l’explicació detallada del projecte, el qual s’espera que estiga finalitzat en 2021 amb 5 accions repartides en una sola fase

La consellera ha desgranat els costos de les quatre accions restants que es duran a terme a partir del pròxim mes d’abril, quan arribe la licitació pertinent.

Segons el president de la Generalitat, la represa del projecte de l’antiga T2 s’ha anunciat en el moment d’execució, després de fer els pertinents estudis i tenint en compte la situació econòmica.

Puig també ha criticat l’herència rebuda de l’anterior govern respecte a la línia 10.

El Pla Sostenible de Mobilitat de l’Àrea Metropolitana veurà la llum en les pròximes setmanes i buscarà integrar les zones del voltant amb el centre de la ciutat.

La línia 10 de metro connectarà Nazaret i el carrer Alacant, situat en el centre de la capital, encara Ribó no amaga el desig de poder ampliar el recorregut en el futur.

D’aquesta manera, els usuaris veuran coberta una necessitat que fa anys que existeix, ja que la ramificació de l’estructura del metro arribarà per fi a la zona sud-est de la localitat.

Les obres de la línia 10 del metro començarà en les pròximes setmanes i estarà activa en 2021.

Deixa el teu comentari