La Generalitat reforçarà els controls policials aquest cap de setmana en accessos i zones públiques de les 16 ciutats perimetrades

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha presidit aquest dijous la reunió de coordinació del dispositiu especial que es posarà en marxa a partir d’aquest divendres, 29 de gener, per a perimetrar els termes municipals de les 16 ciutats de més de 50.000 habitants de la Comunitat Valenciana.

En la trobada han participat alcaldes i alcaldesses d’estes localitats en les quals s’ha establit la limitació de mobilitat, edils de Seguretat, la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, i els comandaments del Cos de Policia Nacional, Guàrdia Civil i Unitat Adscrita.

Al final de la reunió, la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha explicat que ve un cap de setmana complex.

Bravo també ha detallat que el desplegament policial es durà a terme en els accessos a les 16 ciutats perimetrades. 

Gabriela Bravo ha recordat que, malgrat la capacitat sancionadora dels efectius de les forces i cossos de seguretat de l’Estat que es desplegaran aquest cap de setmana, es prevaldrà la “informació i la pedagogia”.

Deixa el teu comentari