La Generalitat treballarà amb el Govern central i el sector privat per a ampliar les polítiques d’estímul del turismo

El cap del Consell afirma que la Comunitat Valenciana “està preparada per a ressorgir de la complexa situació actual” i convida a “aprofitar les lliçons de la pandèmia”

Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana,  s’ha reunit  en el Palau amb el secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, a qui ha agraït que haja iniciat en la Comunitat Valenciana la seua ronda de visites a les diferents comunitats autònomes. A la reunió han assistit també la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

El cap del Consell ha asegurat que la Comunitat Valenciana  està preparada per a ressorgir d’aquesta situació tan complexa que està vivint, i ha subratllat el suport del Govern per a continuar col·laborant amb mesures de suport al sector turístic.

Fernando Valdés, Secretari d’Estat de Turisme,  ha manifestat  que els Governs estatal i valencià estan totalment alineats a continuar fent costat a un sector estratègic per al conjunt de l’economia.

El president  ha agraït “als milers i milers de visitants que hagen tornat a confiar en la Comunitat Valenciana en aquesta campanya turística”.

Deixa el teu comentari