La gent més jove de Turís participa en el pla d’igualtat

23-05-2018. L’Ajuntament de Turís a través de la Regidoria d’Igualtat contínua amb la campanya #TurísPerLaIgualtat mitjançant el llançament d’un vídeo en el qual els més menuts de la casa són els protagonistes. Esta iniciativa, que pot vore’es a la página web municipal, s’uneix a la campanya a peu de carrer que es va dur a terme fa unes setmanes durant els dies de mercat ambulant. Amb ella es pretén sensibilitzar a la ciutadania al voltant de la igualtat d’oportunitats per a les dones i homes del poble.

“Des de la Regidoria d’Igualtat el nostre deure és donar a conéixer la desigualtat i els masclismes que imperen en la nostra societat i que hem de visibilitzar per a poder combatre’ls”, explica Núria Montero, regidora d’Igualtat. “I que millor manera de fer-ho que amb la col·laboració de la gent més jove del nostre poble i amb principis tan positius com este”.

L’alcalde, Eugenio Fortaña, se suma a esta consideració i defineix el vídeo com “un toc d’atenció que convida a la reflexió sobre quina és la nostra manera de pensar i d’actuar davant moltes situacions quotidianes”. Des de l’Ajuntament “volem sensibilitzar i conscienciar sobre la igualtat d’oportunitats real de dones i homes i la necessitat de garantir-la”.

Deixa el teu comentari