La Gran Fira València torna amb un centenar d’activitats per a tots els públics

En compte de la tradicional Batalla de Flors, el 24 de juliol es farà una exhibició del treball dels mestres carrossers al carrer. També es dispararà un castell de pals, dos mascletaes nocturnes i tres castells de focs artificials en diferents punts de la ciutat

La Gran Fira València es reprén de l’1 al 25 de juliol amb el lema ‘Hola!’, després d’una parada d’un any a causa de la pandèmia, amb vora un centenar d’activitats per a tots els públics en diversos barris i pobles de la ciutat i aplicant totes les mesures sanitàries.

En esta ocasió, en compte de la tradicional Batalla de Flors, que no està permesa per raons sanitàries, el 24 de juliol es farà una exhibició del treball dels mestres carrossers a la plaça de Manises. 

Els dissabtes seran per a la pirotècnia, a més el 24 de juliol tindrà lloc la Gran Nit de Juliol, amb 14 actuacions des de les 19 fins a les 23 hores.També s’ha presentat la imatge gràfica de la Gran Fira València d’enguany amb el leirmotiv  “Hola! Donant  la benvinguda a la Gran Fira València.

Del 2 a l’11 de juliol, en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura, s’ha programat el festival Poliritmia, a més dels Concerts de Vivers de l’1 al 24 de juliol.

Deixa el teu comentari