La gran majoria de persones en situació de sensellarisme del nucli de Beato Gaspar Bono de València accepta entrar a la xarxa d’allotjament

La Regidoria de Servicis Socials va allotjar ja la passada setmana a set persones que es trobaven en situació de sensellarisme, a un assentament del carrer Beato Gaspar Bono, en recursos per a persones sense sostre. Concretament tres persones han sigut allotjades en un pis de l’entitat Sant Joan de Déu de València, mentre que les altres quatre estan pernoctant en albergs. Entre ahir i hui entren altres huit persones en un alberg temporal, el CAES (Centre d’Actuació Educativa Singular), un espai que s’obri de manera puntual quan és necessari.  Ací tindran un lloc de transició durant uns dies, per a ingressar posteriorment en un dels recursos estables existents, si així ho desitgen.

Altres cinc persones no han volgut allotjament a València i se n’han anat a altres poblacions. O siga, la majoria del nucli de les hespèrides han acceptat els recursos oferits i han acceptat un procés d’inclusió. A més, la Regidoria de Servicis Socials ha fet actuacions de caràcter social, sanitari, documental i prestacions. A diverses persones amb l’Ingrés Mínim Vital denegat se’ls ha ajudat a realitzar les reclamacions corresponents. Altres tenien documentació caducada i se’ls està ajudant a posar-la en vigor.

Deixa el teu comentari