La Gran Piràmide Comercial de Sueca premia al jove suecà Carlos Sanz amb 3.000 €

Bona acollida de la 8a edició de la Piràmide del Comerç Local amb més de 20.000 participacions recollides en les compres de Nadal

La 8ª edició de la Gran Piràmide Comercial de Sueca ja té guanyador. L’afortunat d’esta iniciativa, per incentivar les compres en el comerç local per les festes de Nadal, va ser el jove suecà Carlos Sanz. Ahir de vesprada, al saló de plens del consistori, es va realitzar el sorteig entre les més de 20.000 paperetes recollides a través de les compres nadalenques realitzades en els 60 establiments del municipi que han col·laborat.

L’alcaldessa de la ciutat, Raquel Tamarit, el regidor de Comerç, Xavier Masó, i el president d’Arrima’t (Associació de serveis i comerç de Sueca), Tony Landete, han estat els encarregats de realitzar la rifa del primer premi valorat en 3.000 euros i dels 7 xecs regal de 100 € cadascun. Carlos, el guanyador del gran premi de la piràmide, va obtenir la seua sort a través de la papereta que va dipositar a l’Àrea de Servei El Sequial, S.L.

Els agraciats dels xecs han sigut: Mª Dolores León, per la seua compra al Dos de mayo; Àngel Milvaques, veí de Favara, amb la seua papereta a l’establiment Copisan gràfica; Vicenta Martínez, qui va participar a Indumentària Valenciana Carmen Ferrandis; Anna Isabel Colomer, amb la seua consumició al Bar Cafeteria Blanc i Negre; Gemma Colomar, per la compra a Monmama; Lorena Fons, a través del comerç Milar Senen ortega; i Conchin Moncho, amb la seua adquisició a la tenda El Rincón de María.

Tant el titular de Comerç, com el president d’Arrima’t, han agraït la implicació dels comerços participants, així com la bona acollida que cada any té la iniciativa entre els veïns de Sueca i dels municipis del voltant. En el mateix sentit s’ha referit l’alcaldessa, Raquel Tamarit: “L’Ajuntament i Arrima’t som dos de les potes d’esta iniciativa, però no se sostindria sense la inestimable col·laboració dels nostres comerços i la il·lusió i participació de la nostra gent, la seua clientela”.

Flors Xúquer de Sueca guanya el Concurs d’Aparadors Comercials 2018 de la Ribera

Una vegada més, Sueca és la guanyadora, gràcies a l’aparador de Flors Xúquer, a la 6a edició del concurs d’aparadors comercials del 2018 que organitza la Federació d’agrupacions locals de comerç indústria i serveis de les riberes, composta per les diferents associacions de Sueca, Cullera, Carlet, Algemesí, Carcaixent, Alginet, Vilanova de Castelló, Almussafes i Benifaió. Cada associació presenta l’establiment guanyador en la seua població al concurs d’aparadors local, un certamen en què Sueca ja té experiència, atés que ve organitzant-se des de fa quasi 30 anys.

El comerç suecà guanyador del certamen comarcal ha rebut un distintiu que el reconeix com al millor de tota la Ribera. Sueca ha estat guanyadora quatre vegades en les sis edicions celebrades, dos d’elles per la proposta de Redondo Vidrieras i dos més per l’actual establiment guanyador, Flors Xúquer.

Deixa el teu comentari