La Guàrdia Civil deté a un home que simula el robatori del seu vehicle accidentat per a evitar una prova d’alcoholèmia a Moncada

S’ha detingut a un home de 18 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte d’acusació i denúncia falsa i un altre delicte contra la seguretat viària

L’autor va manifestar que li havien robat el cotxe en una discoteca pròxima a la Platja de la Malva-rosa

El passat dia 26 de juny, sobre les 02.30 hores, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Moncada reben un avís sobre un possible accident de trànsit en un camí que uneix les poblacions de Benifaraig i Moncada. A l’arribada dels agents, van observar que la roda esquerra davantera del cotxe havia eixit disparada, possiblement per col·lidir amb la vorada del camí.

Minuts després de l’arribada dels investigadors al lloc dels fets, es va personar un home de 18 anys, de nacionalitat espanyola, que va assegurar ser el propietari del vehicle sinistrat. Aquest individu va manifestar obertament que li havien robat el cotxe en una discoteca pròxima a la Platja de la Malva-rosa. El subjecte, en tot moment, va mantindre una actitud de fanfarró i fins i tot va arribar a faltar-li el respecte als agents. Els quals, van poder observar, en el comportament del jove, clars signes d’una intoxicació alcohòlica.

L’endemà, el supòsit perjudicat, tal com va declarar la nit anterior, va presentar oficialment una denúncia en el Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Moncada pel robatori del seu vehicle.

Fruit de les investigacions, el dia 08 de juliol, agents de la Guàrdia Civil de Moncada van descobrir que el mateix individu que va interposar la denúncia, era qui conduïa el cotxe en el moment de la col·lisió, per la qual cosa va ser detingut per un delicte d’acusació i denúncia falsa i un altre delicte contra la seguretat viària.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Moncada (València).

Deixa el teu comentari