La Guàrdia Civil deté a una dona després de cometre un robatori amb violència i intimidació en un establiment de la localitat de Benetússer

La Guàrdia Civil d’Alfafar deté a una dona de 39 anys d’edat de nacionalitat espanyola instants després de cometre un delicte de robatori amb violència i intimidació

La Guàrdia Civil d’Alfafar ha procedit a la detenció d’una dona com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en un establiment de la localitat de Benetússer als pocs moments de cometre’l.
El passat 03 de febrer, sobre les 07.30 es va tindre coneixement d’un atracament en un forn de la localitat de Benetússer on pel que sembla, una dona de mitjana edat va aprofitar el poc trànsit de persones en la via per a executar aquest fet delictiu.
Pel que sembla l’autora del robatori va accedir al forn, i després de sol·licitar-li alguna cosa a la dependenta i donar-se la volta, la detinguda pels fets va accedir després del taulell i amenaçant amb o un tornavís esmolat a l’empleada, sol·licitant-li a la treballadora que li donara tots els diners que posseïra.

Després d’obtindre una quantitat d’al voltant de 400 euros, la dona va emprendre fugida. Al moment els agents i gràcies a la col·laboració ciutadana van observar a una dona de característiques similars a les aportades per la víctima per un barri de Benetússer, la qual corria com si fugira d’alguna cosa.
Els agents van intentar interceptar-la, però aquesta dona va entrar en un portal a fi d’ocultar-se d’aquests, sense arribar a perdre-la de vista, la força actuant va veure com accedia a un habitatge de la localitat.

Aquest domicili va resultar ser propietat d’un altre veí de l’edifici i donades les circumstàncies, va obrir aquest immoble per als agents, sent que finalment es va poder trobar a aquesta dona sota un llit d’un dels dormitoris de l’immoble, procedint a la seua detenció immediata com a autora d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Està persona posseeix nombrosos antecedents per fets delictius similars.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de primera Instància i Instrucció núm. 3 de Catarroja.

Deixa el teu comentari