La Guàrdia Civil ha detingut al Perelló a un home per homicidi en grau de temptativa i a altres tres persones per lesions

La Guàrdia Civil de Sueca vènia investigant des de l’inici de l’estiu diversos fets relacionats amb altercats entre joves en la localitat del Perelló.

En la nit del 15 d’agost es van produir diversos enfrontaments multitudinaris amb la participació de prop de 30 persones, com a conseqüència d’aquests fets, un home menor d’edat va patir una agressió amb arma blanca.

Posteriorment sobre les 06: 00 de la matinada els mateixos implicats en la baralla anterior van tornar, amb la finalitat de venjar-se, tirant al sòl a la víctima, li van colpejar, li van amenaçar posant-li un cristall en el coll, van impedir la seua fugida, traslladant-lo a un altre lloc mes apartat, el van obligar a realitzar una trucada telefònica i posteriorment li van sostraure el telèfon mòbil i cadena que portava.

Per fi, els agents han aconseguit esclarir els fets i detindre a 4 persones tots homes, un d’ells de 19 anys i nacionalitat paraguaiana per un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Els altres tres detinguts són un menor d’edat i altres dos de 18 i 19 anys i tots de nacionalitat romanesa per delictes de lesions, detenció il·legal i robatori amb força. 

Deixa el teu comentari