La Guàrdia Civil investiga a tres persones per la pesca il·legal de tonyina roja al Perelló

Agents del Seprona de la Guàrdia Civil de València dins de l’operació “PESCATOME” han confiscat 60 quilos de tonyina roja despiezado i embolicat en bosses de plàstic

El passat 1 de juliol entre en vigor la prohibició de pesca d’aquesta espècie a causa de l’escassetat d’exemplars, amb aquesta actuació s’ha evitat la possible introducció d’aquest producte en el mercat per al consum humà

S’ha va procedir al precinte de l’embarcació per a evitar que puga continuar utilitzant-se per a cometre mes delictes

Dins dels serveis establits per part de la Guàrdia Civil de València amb la finalitat de detectar activitats il·lícites respecte a la pesca de la tonyina roja (Thunnus thynnus), s’han investigat a tres persones, dos homes i una dona d’edats compreses entre els 23 i 40 anys i origen espanyol al Perelló.

Dins de l’operació “PESCATOME” agents del Seprona de la Guàrdia Civil de València van comprovar com en una embarcació, tripulada per TRES persones, es que van procedir a la descàrrega d’una pesada caixa i la seua posterior introducció en un vehicle aparcat prop d’aquesta.

Després d’aquest fet, es va procedir a l’explotació d’aquest operatiu abordant els agents al pilot de l’embarcació i alhora amo del vehicle.

Després de l’obertura de la caixa per a veure el contingut, es va poder observar que aquesta contenia, una vegada pesat, 60 kg de tonyina roja ja despiezado i disposat en bosses de plàstic.

Amb aquesta actuació s’ha evitat la possible introducció d’aquest producte en el mercat per al consum humà.

S’han realitzat proves per a conéixer l’estat sanitari del peix.

Des del passat 1 de juliol aquesta prohibida la pesca d’aquesta espècie a causa de l’escassetat d’exemplars.

Es va procedir a la investigació de les tres persones que es trobaven en l’embarcació, a la intervenció del peix i al precinte de l’embarcació que ha quedat a la disposició de l’Autoritat competent.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en la Fiscalia de Medi Ambient de València.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari