La imatge del CIA de Burjassot ja llueix al Parc de la Granja

El Consell de la Infància i Adolescència de Burjassot (CIA) ja té imatge pròpia i aquesta ja llueix des de hui, al Parc de la Granja del Municipi. Una gran placa amb el logototipo oficial del CIA ha quedat instal·lada, pròxima a la zona de skate i jocs del jardí local, tal com ha comprovat la creadora del logo, Marta Romero Ruescas, guanyadora del Concurs municipal per a la creació de la imatge del Consell.

Per a veure la seua creació convertida en logo, i en el marc del Dia dels Drets de la Infància, Marta ha estat acompanyada dels seus familiars més pròxims i també de l’Alcalde, Rafa García; de la regidora de Protecció i Drets de la Infància, Yolanda Andrés i de la regidora d’Educació, Manuela Carrero.

Aquesta vesprada, la celebració d’aquesta jornada, continuarà aquesta vesprada, a les 17h, en el mateix lloc, amb l’arribada de Menudes Harmonies a la Granja, una acció procedent de la Diputació de València a la qual s’ha adherit l’Ajuntament de Burjassot. Es tracta d’una performance musical teatralitzada on dos personatges relaten deu drets fonamentals dels xiquets i les xiquetes, triats i extrets dels 54 articles de la Convenció sobre els Drets del Xiquet.

Deixa el teu comentari