La infància cobra protagonisme a Catarroja

El Consell Municipal de la Infància i Adolescència col·labora activament en la realització d’aquestes jornades


Catarroja, 10 de novembre de 2021. L’Ajuntament de Catarroja ha preparat una àmplia programació per a festejar el Dia de la Infància. Durant la setmana s’han programat tota una sèrie d’activitats orientades a la població més jove del municipi i que comptaran amb la participació del Consell Municipal de la Infància i de l’Adolescència, l’organisme recentment creat.


El programa d’actes començarà el 17 de novembre a les 17,30 hores amb la inauguració de l’exposició fotogràfica ‘La Ciutat que Sent’ en el Teatre Auditori. Ací podrà veure’s la mostra en forma d’imatges del seu municipi que els joves de Catarroja han captat durant les últimes setmanes. D’aquesta manera, es pot comprovar el seu art i també el seu punt de vista de la ciutat. A continuació, tindrà lloc la taula redona ‘La Participació Infantil a la nostra ciutat’, que comptarà amb representació municipal i del Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència.


Amb aquesta activitat es vol posar en valor la importància del punt de vista dels ciutadans més joves en les decisions que es prenen a la seua ciutat. Una de les premisses de Catarroja Ciutat Educadora és incentivar la participació de la infància i l’adolescència en aquest àmbit.


Seguint el costat més lúdic, el 20 de novembre, data del Dia de la infància, tindran lloc tota una sèrie de tallers destinats als més joves a l’entorn del Parc de Paluzié, que es desenvoluparan des de les 10,30 hores fins a les 19 hores. Jocs sostenibles, tallers mediambientals, realització un mural per la pau mundial, seran algunes de les accions que es posaran en marxa.


Al matí, a les 12 hores tindrà lloc l’acte més institucional del Dia de la Infància amb la lectura del manifest elaborat pel Consell de la Infància i Adolescència, també en el Parc de Paluzié. Finalment, el propi 20 de novembre a les 18 hores tindrà lloc un espectacle infantil que serà un magnífic colofó a la commemoració del Dia de la Infància.

Deixa el teu comentari