La IX Edició del Sifasol posa el seu punt final amb la cultura segura com a protagonista

Aforament limitat, màscares, distància i mesures de seguretat addicionals han acompanyat a Catarroja a les vertaderes protagonistes les artistas


La IX Edició del Sifasol ha arribat al punt i final de les seues quatre sessions de música i cultura segura amb la participació de David Pastor Film Sessions, qui, per quarta jornada va atraure a un gran públic a l’aforament limitat de la plaça Llotgeta. Aquesta edició, marcada encara per les restriccions de la pandèmia s’ha demostrat com la més cuidada de les realitzades fins hui. El personal tècnic municipal s’ha acurat perquè la cultura continue sent un espai segur a Catarroja.

“Enguany només ens ha faltat un dels nostres actes més entranyables, la celebració de la Nit Estellés, on el veïnat eixia al carrer per a sopar a la fresca i recuperar vivències i poemes del nostre artista de Burjassot.

Esperem que al mes de setembre puguem realitzar aquest acte tan entranyable i necessari per a tornar a la nostra anhelada normalitat”, ha recordat Dolors Gimeno, regidora de Cultura. “D’altra banda, m’agradaria agrair a tot el personal de l’Ajuntament que ha fet possible enguany el Sifasol. Tot el seu esforç és d’aplaudir, més encara amb totes les adversitats que ens planteja la pandèmia. Ells saben de la importància de mantindre la cultura segura i del valor que té com a eix fonamental de les nostres polítiques de govern a Catarroja”, recorda Dolors Gimeno.


La IX Edició del Sifasol va arrancar amb la presència sobre l’escenari de Pep Gimeno ‘el Botifarra’ i els seus músics. El dimecres 7 va ser el torn de Nacho Mañó i Gisela Renes i en la tercera sessió del dijous, Laura Esparza i Carlos Esteban van reemplaçar a Marala (baixa d’última hora per raons mèdiques). El punt i final el va posar David Pastor Film Sessions amb una gran actuació com a colofó a una setmana de Sifasol molt especial.


Les actuacions van començar a les 22,30 hores i van comptar amb totes les mesures per a garantir una cultura segura. Entre elles, limitar l’entrada a 150 persones, cadascuna d’elles en la seua localitat i guardant totes les mesures de seguretat, que ja totes coneixem i que ja s’han implementat en altres esdeveniments durant l’any. Des de la regidoria es van buscar accions per a evitar les aglomeracions en la plaça i que s’ajuntaren persones que no hagueren reservat localitat a través de la web, tallant i controlat els accessos en les hores prèvies a la celebració, garantint així l’aforament aconsellat per les autoritats sanitàries per al transcurs de l’activitat.

Comenta la notícia