La jove d’Alaquàs, Carolina Yébenes ha sigut la guanyadora del sorteig de la bici organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs

Aquest sorteig, organitzat pel departament de Joventut i patrocinat per l’empresa concessionària del servei de bicicletes públiques MOVUS, ha estat creat entre les persones que van participar en les diferents activitats programades amb motiu de la campanya #AlaquàsJoveenbici

La jove i corresponsal juvenil d’Alaquàs, Carolina Yébenes ha sigut la guanyadora del sorteig de la bici organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs i patrocinat per l’empresa concessionària del servei de bicicletes públiques MOVUS entre les persones que van participar en les activitats programades pel departament de Joventut amb motiu del Dia Mundial de la Bicicleta celebrat el passat 3 de juny. El lliurament de la bici va tindre el lloc el passat dimecres 23 de juny al Centre Juvenil El Passatge a càrrec de l’empresa.

L’objectiu d’aquestes activitats és donar major visibilitat i protagonisme a aquest mitjà de transport sostenible, econòmic i ecològic que contribueix a la gestió ambiental i a l’augment de la qualitat de vida de totes i tots. Per aquest motiu, l’Ajuntament va programar tres activitats: un taller de manteniment de bicicletes, una eixida a València en bici i una eixida per anar a la platja de Pinedo.

Comenta la notícia