La joventut de Cullera tindrà descomptes en activitats culturals i instal·lacions esportives

El Carnet Jove oferix una sèrie de bonificacions en serveis impulsats per l’Ajuntament de Cullera

La joventut de Cullera que tinga el Carnet Jove podrà beneficiar-se de descomptes i bonificacions en activitats esportives i culturals que organitze l’Ajuntament de Cullera.

Comptar amb el Carnet Jove suposa beneficis en l’activitat cultural local com un 50 % de descompte en la mostra de teatre i en els museus municipals, o en el cas del museu del Castell fins a un 67 %. També en tallers i cursos de formació organitzats des del Centre d’Informació Jove hi ha descomptes del 50 %.

Altre dels al·licients és en activitats i complexes esportius municipals, ja que també pots comptar amb descomptes del 15 %.

El regidor de Joventut, Àlex Morales, ha manifestat que amb el Carnet Jove “el que pretenem és donar suport a la nostra gent jove, apropant-li activitats culturals o que puga fer esport i ho faça amb més facilitats”. “Les instal·lacions esportives és el que més utilitza la joventut de Cullera i, ara, amb l’obertura del Centre Municipal d’Esports volem que puguen beneficiar-se d’estos serveis i de les bonificacions a les que poden accedir amb el Carnet Jove”, explica Morales.

Totes aquelles persones entre 14 i 30 anys poden demanar-lo a través de la Seu Electrònica, sent el primer tràmit que sols amb un correu electrònic actiu es pot expedir. A més, també pots sol·licitar-lo presencialment en l’oficina Atén amb cita prèvia.

Cal recordar que ara fa un any que el consistori i l’Institut Valencià de la Joventut de la Generalitat Valenciana signaren un compromís d’adhesió perquè l’Ajuntament pogués tramitar i expedir este carnet, que també té més descomptes a nivell autonòmic.

Exempció de pagament
La taxa del Carnet Jove és de 8.40 euros i té una validesa de dos anys. No obstant existeixen una sèrie d’exempcions de pagament. En el cas de família nombrosa reconeguda amb categoria especial l’exempció és completa, mentre que aquelles reconegudes amb categoria general és del 50 %.

Joves amb una discapacitat igual o superior al 66 % tampoc han de fer el pagament, i els que tinguen una discapacitat a partir del 33 % la bonificació és del 50 %.

Deixa el teu comentari