La línia 25 de l’EMT de València farà també parada a El Perelló des d’este divendres

La línia 25 de l’EMT de València tindrà també la seua parada a El Perelló de manera imminent. Després de tres anys i mig esperant una autorització per part de l’administració autonòmica, este mateix dimecres l’Empresa Municipal de Transports de València ha rebut un informe per part de la Generalitat Valenciana que certifica la inexistència de duplicitat de competències de transport en el Perelló i autoritza a l’EMT a operar també en la zona. Amb este informe, la direcció d’EMT ha comunicat que començarà a donar servei este mateix divendres a El Perelló, en el terme municipal de Sueca (Ribera Baixa).

L’anunci respon a la reivindicació dels habitants de El Perelló i els veïns de la zona marítima de Sueca, que reclamaven una millor connexió amb la ciutat de València i proposaven esta mesura que s’entenia la més lògica. Cal recordar que esta línia no modifica el seu recorregut, atés que l’itinerari contemplava un canvi de sentit que obligava al vehicle a entrar en la localitat de El Perelló, però sense detenir-se en la mateixa.

Este mateix divendres, després que este matí s’haja instal·lat el suport informatiu per senyalitzar la parada, els autobusos de la línia 25 pararan a la carretera de Sueca, al punt habitual establert com a parada d’autobusos, a pocs metres del càmping i el supermercat Consum de El Perelló.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari