La Lliga Mapfre de Tennis Platja finalitza en La Patacona amb gran èxit

Més de 150 participants van disputar la victòria, entre els quals es trobaven els millors jugadors nacionals d’aquesta modalitat esportiva

La Patacona ha sigut l’escenari en el qual va culminar l’última etapa de la Lliga Mapfre de Tennis Platja. La competició, creada per la Real Federació Espanyola de Tennis, s’ha dut a terme en aquest escenari costaner els passats dies 5, 6 i 7 de novembre en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alboraia i el club esportiu local Beach Arena.

Més de 150 participants es van donar cita en aquesta última parada de l’esdeveniment esportiu. Entre ells, es trobaven persones considerades com les millors jugadores nacionals de tennis platja, pertanyent algunes d’elles al top 10 mundial.

En la categoria masculina, Pol Filella i Gerard Torres es van alçar amb la victòria, quedant Antomi Ramos i Víctor López com a finalistes. En la categoria femenina, Eva Fernández i Ariadna Costa van aconseguir el primer lloc, destacant Omayra Farias i Anely Ruiz.

Zeudy Estal, regidora d’Esports, i Ismael Rubio, regidor d’Educació, tots dos de l’Ajuntament d’Alboraia, van entregar premis a les persones guanyadores i van donar l’enhorabona a tots els participants.

Deixa el teu comentari