La localitat de Benimodo becarà als investigadors que investiguen el passat del municipi

La beca serà de 2000 euros i s’haurà d’entregar fins al 31 de gener de 2020.

L’equip de govern que dirigeix Paco Teruel a Benimodo ha decidit becar als historiadors o historiadores que investiguen el passat local d’aquest municipi amb un tema central sobre el patrimoni immaterial de la Ribera, amb les seues festes, tradicions i cultura popular.

La beca, de 2000 euros que s’atorgarà a l’investigador o investigadora amb més mèrits dels presentats,  cobrirà totes les despeses que s’originen amb la confecció i exposició del treball, com el desplaçament, allotjament, manutenció, inscripció i assistència als actes programats. L’ajuntament es presentarà com a col·laborador de l’investigador en l’assemblea. El treball tindrà una extensió mínima de 25 folis. La beca s’abonarà una vegada s’haja finalitzat el treball de recerca. Es concedirà abans del 7 de febrer de 2020. 

Els requisits dels aspirants seran ser major d’edat i estar en possessió de titulacions universitàries com a doctorat, llicenciatura, grau i/o màster en Geografia, Història, Història de l’Art i Humanitats i el termini de presentació de sol·licituds acabarà el dia 31 de gener de 2020.

L’Assemblea d’Història de la Ribera és una trobada d’estudiosos i investigadors que amb caràcter bianual es desenvolupa en una localitat de la Ribera del Xúquer i que té com a objectiu mostrar als assistents (investigadors, historiadors, arqueòlegs, aficionats a la història, però també a tot el públic assistent que acudeix) quines són les últimes investigacions que s’estan desenvolupant sobre la història de les societats pretèrites riberenques.

Deixa el teu comentari