La Mancomunitat de l’Horta Sud ha reunit als alcaldes per a compartir estratègies durant la desescalada

La Mancomunitat de l’Horta Sud ha estat treballant durant la crisi del coronavirus conjuntament amb tots els alcaldes i alcaldesses de la comarca, per donar suport i buscar solucions per pal·liar la crisi.

Han creat una guia amb 50 mesures per a reobrir les empreses després de la hibernació econòmica i a més una guia de mesures de seguretat per a la volta a l’activitat econòmica segons sectors.

La Mancomunitat ha reunit als alcaldes, alcaldesses i portaveus municipals per a compartir estratègies durant la desescalada.

La Mancomunitat de l’Horta Sud ha distribuït un total de 167 equips anti asfíxia per ennuegada entre els municipis de la comarca. La compra d’aquests equips,  finançada amb el Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València, té com a objectiu reforçar la seguretat dels centres educatius de l’Horta Sud que disposen de servei de menjador escolar.

Durant la quarantena i quan més feia falta la Mancomunitat va coordinar la compra d’un total de 350.000 mascaretes llavables i reutilitzables per als ajuntaments de la comarca. Va encarregar la seua fabricació a dues empreses de Torrent i les va repartir als consistoris que foren els encarregats de la seua distribució a raó de dues màscares per habitatge.

Deixa el teu comentari