La Mancomunitat RSU d’Albalat-Polinyà aposta per la transformació dels residus

La Mancomunitat s’encarrega de la recollida dels residus d’Albalat, Polinyà, Benicull, Fortaleny i Favara i ja ha implementat els contenidors en l’IES Sucro d’Albalat i en escoles de Polinyà i Fortaleny. Pròximament s’instal·laran nous en Benicull i en els centres escolars d’Albalat.

La Mancomunitat de Residus d’Albalat-Polinyà aposta per la transformació dels residus amb aquests contenidors que transformen els residus en abonament.

La Mancomunitat que s’encarrega habitualment de la recollida dels residus d’Albalat, Polinyà, Benicull, Fortaleny i Favara, ja ha implementat els contenidors en l’IES Sucro d’Albalat i en escoles de Polinyà i Fortaleny. Pròximament s’instal·laran nous en Benicull i en els centres escolars d’Albalat.

En el cas de l’Institut d’Albalat gasten l’abonament per a l’hort que gestionen els mateixos alumnes.

Entre les pròximes mesures que durà a terme la Mancomunitat de Residus d’Albalat-Polinyà destaca la instal·lació de contenidors marrons per a arreplegar matèria orgànica.

En els últims 4 anys, aquesta Mancomunitat ha prioritzat augmentar la qualitat i la prestació de servei, operant també dies festius que abans no estaven coberts.

Deixa el teu comentari