La marea rosa de la lluita contra el càncer inunda els carrers de Burjassot en una marxa amb més de 1000 participants

Començava el dia plujosa el matí d’aquest diumenge a Burjassot però això no anava a ser impediment perquè les veïnes i els veïns del municipi mostraren la seua solidaritat amb la lluita contra el càncer. Més de 1000 burjassotenses han participat enguany en la marxa contra el càncer organitzada des de la Junta Local de Burjassot, dins del circuit RunCáncer València, que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament del municipi a través de la Regidoria d’esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez.

Tal com es pot veure a la foto que acompanya aquesta informació, la recaptació d’enguany ha sigut de 5.600€, una quantitat que es destinarà íntegrament a la investigació contra el càncer. L’Alcalde de Burjassot, Rafa García, al costat de la Presidenta de la Junta Local contra el Càncer, Lola Angresola, acompanyats de la resta de representants de la Corporació i de les voluntàries de la Junta Local, mostraven amb orgull el cartell amb la xifra aconseguida en l’edició d’enguany que ha superat, amb escreix, la d’edicions passades.

La marea rosa de la lluita contra el càncer va recórrer els carrers del municipi en una marxa solidària de 4 quilòmetres en la qual això de menys era la posició en la qual s’anava a quedar en meta ja que el més important era gaudir del recorregut, mostrar el suport a la lluita contra aquesta malaltia i passar un gran matí de diumenge entre burjassotenses.

Un matí en la qual no va faltar la col·laboració de les 13 Falles del municipi, de l’Agrupació de Falles, de les voluntàries de la Junta Local, de l’Agrupació de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil i de la Polic

Deixa el teu comentari