La Mostra de València atorga la Palmera d’Honor de la 36 edició al director francés Jean-Pierre Jeunet

La 36é edició de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani homenatjarà el director francés Jean-Pierre Jeunet, autor de peces tan emblemàtiques de la cinematografia europea com “Amelie”, “Delicatessen”, “La ciutat dels xiquets perduts” o “Llarg diumenge de festeig”, entre d’altres, algunes d’elles co-dirigides amb Marc Caro. La regidora de Cultura, Glòria Tello, ha anunciat hui la concessió de la Palmera d’Honor de la Mostra 2021 al cineasta francés, i ha donat a conéixer les claus d’una edició de nou amb presència de públic a les sales. 

La regidora ha subratllat com l’any passat van aconseguir tirar endavant el festival malgrat la pandèmia, i van ser un dels primers festivals del món, que va ser capaç de fer-se de manera presencial.

El festival se celebrarà a Vaència entre els dies 15 al 24 d’octubre. Esta 36 edició presenta una Secció Oficial amb 12 pel·lícules de rigorosa estrena a Espanya, entre les quals es triaran les Palmeres d’Or i la del Premi Especial del Jurat. Juntament amb això, es presenta la Secció Informativa, integrada per un panorama de títols d’interés de la producció mediterrània més recent, que enguany s’amplia a deu pel·lícules, totes elles d’estrena a Espanya. I, finalment, es desenvoluparà la Secció “Focus”, que estarà dedicada a l’artista multidisciplinari Marc Hurtado, qui ha desenvolupat una trajectòria audiovisual de tall experimental.

Comenta la notícia