La música, protagonista del cap de setmana a Picassent

Les 3 societats musicals del municipi: el Grup Cultural Ball de Bastonots, la Societat Musical l’Om i la Societat Artístico Musical Picassent, han sigut les encarregades d’encetar la temporada cultural després del confinament. 

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Cultura, ha posat en marxa una programació cultural per a totes les edats adaptada a les normes de la crisi sanitària que ja ha tingut les seues primeres accions este cap de setmana amb música al carrer. 

Les zones de vianants han sigut els escenaris on han tingut lloc, durant el cap de setmana, diverses cercaviles de benvinguda cultural per amenitzar el veïnat. La programació continuarà en les pròximes setmanes i també en el mes de juliol amb teatre musical, cinema, i espectacles de circ, en diversos emplaçaments.

Recordemq que les entrades per a cada acte estaran disponibles cada dilluns anterior al dia de l’acte a partir de les 9 hores, a la Casa de Cultura. Tota la programació pot consultar-se en: /http://www.picassent.es/va/agenda

Deixa el teu comentari