La nova exposició #Noemtoqueselwhatsapp de l’IVAJ arriba al gener a 4 municipis per a denunciar la violència contra dones

Benaguasil, Puçol, Xixona i Rafelbunyol l’acullen en centres educatius i culturals


L’exposició va acompanyada d’una guia didàctica del programa ‘M’importa de Educació en Valors’

La nova exposició itinerant #Noemtoqueselwhatsapp de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) inicia el seu recorregut en 2021 en centres educatius i centres de joventut de Benaguasil, Puçol, Xixona i Rafelbunyol. L’IVAJ acosta gratuïtament aquest recurs que forma part del programa ‘M’importa d’Educació en Valors’.

Durant el mes de gener, la mostra roman fins al 18 de gener en l’IES Benaguasil i del 19 al 25 de gener en l’IES de Puçol; del 25 al 31 de gener en el Teatret de Xixona, i del 25 al 29 de gener en l’IES Rafelbunyol, a través la Mancomunitat Horta Nord.

Exposició interactiva

La nova exposició, presentada el passat 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, reuneix 15 premis i 2 mencions honorífiques obtingudes per joves d’entre 13 i 17 anys, de les cinc modalitats del concurs #Noemtoqueselwhatsapp: fotografia, vídeo, arts escèniques, música i arts plàstiques,

Els formats permeten una major interactivitat a través de codis QR que expliquen conceptes com a violència física, violència psicològica, violència sexual a més d’incorporar testimoniatges, conceptes i el llenguatge emprat per la gent jove.

La mostra es presenta en dues versions: mòbil i panells, acompanyada d’una innovadora guia didàctica, que s’incorpora com les anteriors al programa ‘M’importa d’Educació en Valors’

En www.ivaj.gva.es s’actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l’exposició a través de la web mimporta.info de l’IVAJ.

Guia didàctica en la web

Simultàniament, es posa a la disposició d’ajuntaments, instituts de Secundària, centres socials i juvenils, la guia didàctica #Noemtoqueselwhatsapp, un recurs de la sèrie M’importa que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.