La nova il·luminació LED de Nadal omplirà els carres d’Alzira de llum i color

La qualitat i l’originalitat seran la premissa de la composició de la nova il·luminació que s’instal·larà als carrers de la ciutat durant les pròximes festes de Nadal, que està organitzant la Regidoria de Gestió Urbanística.

Ornamentació amb il·luminació LED, de baix consum, que constarà de la instal·lació d’arcs, branques, estrelles, cercles, flors de Pasqua, estrella cometa, estrella pi, garlandes i cortinatge disposats en diferents ubicacions com; nou arcs a l’avinguda Lluís Suñer, cinc a l’avinguda Hispanitat, un a Sants Patrons, cinc a la plaça Major, dos a Calderón de la Barca, sis als carrers Hort dels Frares i Faustino Blasco, 10 al carrer Benito Pérez Galdós, set al llarg del carrer Reis Catòlics, sis al carrer Xúquer, quatre en Major Santa Caterina a més d’altres arcs en diferents ubicacions de la ciutat, com també cartells de “Bon Nadal” a la plaça del Carbó, Pere Crespí, carrer Independència, la Garrofera i tres arbres de llums a la plaça del Carbó, Pere Crespí i plaça Major en la qual també hi haurà xarxes de llums a les palmeres.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha manifestat al respecte: “Un dels objectius d’este ajuntament ha sigut l’estalvi en el consum de la llum i, per tal de complir-ho, hem realitzat actuacions per tota la ciutat i als edificis públics, canviant la il·luminació tradicional per enllumenat LED. És clar que per tal de continuar amb la mateixa línia, tota la il·luminació nadalenca que es disposarà als carrers i places de la ciutat serà de LED de baix consum. Amb esta mesura volem aconseguir que Alzira siga una ciutat sostenible i amb recursos que afavorisquen el respecte pel medi ambient”.

També la vicealcaldessa i regidora de Comerç, Isabel Aguilar, ha declarat que “Nadal és una de les dates més importants de l’any, en la qual tots i totes eixim al carrer a fer les nostres compres nadalenques, regals, roba i decoració especial per a les nostres cases, i una manera de fer més agradables les compres és veure els nostres carrers engalanats amb decoració per a l’ocasió. I és clar, també impulsem el comerç local amb campanyes especials, de les quals parlarem pròximament, perquè hem preparat algunes sorpreses que faran d’esta data una època entranyable”.

Deixa el teu comentari