La nova Junta de Govern de l’ICAV presa possessió

Francisco Ferrer va guanyar per una àmplia majoria les eleccions a Secretari


La Junta renova els càrrecs de Secretari, Tresorera, Diputada 2a, 4a, 6é, 8a i 10é. El nou secretari de l’ICAV pren possessió del seu càrrec al costat de la resta de diputats electes de la Junta de Govern


L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València ha celebrat en la vesprada de hui l’acte de presa de possessió dels nous membres de la Junta de Govern, amb el secretari, Francisco Ferrer al capdavant -fins ara tresorer de la institució-. L’elecció dels nous components de la Junta de Govern va tindre lloc el passat 19 d’octubre en la jornada electoral convocada per a proveir els càrrecs de Secretari, Tresorer, Diputats 2n, 4t, 6é, 8é, i 10é, en la qual la candidatura de Ferrer va guanyar per una àmplia majoria.


La cerimònia, que ha tingut lloc en la sala d’actes de l’ICAV -sota un ampli protocol de mesures contra la COVID-19- ha donat principi amb la intervenció de la degana, Auxiliadora Borja, que ha donat la benvinguda als assistents. Seguidament, ha cedit la paraula al fins ara secretari de l’ICAV, José Soriano, que deixa el seu càrrec després de quatre anys de mandat. Durant el seu discurs de comiat, Soriano ha volgut agrair als que marxen “pel treball ben fet, per les hores, els dies i les nits de dedicació, per les solucions i les decisions sempre, sempre, complicades. Gràcies a tots per haver-me i per haver-nos acompanyat en aquests quatre anys d’història col·legial, per haver dit si a aquella proposta de formar part d’una junta de govern”, després de la qual cosa, ha procedit a cridar als diputats sortints que, d’un en un, han rebut de mans de la degana una placa commemorativa per la seua dedicació al Col·legi.


D’aquesta manera, José Soriano, que hui ha finalitzat la seua etapa en el càrrec, ha cedit el testimoni al nou secretari, Francisco Ferrer, qui ha jurat el seu càrrec davant la degana. Ferrer ha pronunciat unes paraules al final de l’acte dirigides als nous diputats i diputades. “La nova Junta de Govern té davant sí el desafiament de protegir el dret de defensa, d’impedir que la normalització de l’Estat d’Alarma, amb la consegüent restricció i minvament de drets i llibertats a la ciutadania, permeta solapar les deficiències del nostre sistema de gestió sanitària, i justifique modificacions legislatives, en detriment del justiciable, o pitjor encara, del lliure exercici de la nostra professió”, ha assenyalat el nou secretari. I ha conclòs “Som advocats, donem veu, a qui no pot o no sap”.


Al costat de Ferrer, també han pres possessió com a electes, la nova tresorera, Victoria Cabezos; la diputada 2a, Raquel Marco, la diputada 4a, Yolanda Sánchez; el diputat 6é, Alfredo José Argilés, la diputada 8a, Lorena Benito i el diputat 10é, Salvador Calomarde. Els nous membres de la Junta de Govern han pres possessió del seu càrrec després d’imposar-los la medalla i pronunciar la fórmula de jurament o promesa per a l’exercici del seu lloc.


L’acte ha finalitzat amb un discurs de la degana dirigit al secretari i diputats i diputades que hui han finalitzat la seua etapa. “Gràcies en nom de tota la meua candidatura per haver-vos implicat com ho heu fet, quan entrem fa dos anys, i sé que a més tots ho sentiu, perquè hem format un gran equip, que ens ha permés, probablement en una de les èpoques més difícils en 260 anys d’història de l’ICAV, reinventar-nos dia a dia per a continuar prestant els millors serveis als companys i companyes”, ha afirmat la degana

Deixa el teu comentari