La piscina municipal d’estiu de Mislata obri les seues portes amb totes les mesures de seguretat

El recinte obrirà el pròxim 19 de juny amb un protocol de normes generals i d’ús de les instal·lacions i limitant l’aforament a 500 persones

Carlos F. Bielsa: “Aquest estiu podrem gaudir novament d’una piscina en un entorn molt agradable, que oferirà un temps de bany i descans amb totes les mesures de seguretat”

Aquests dies en què les temperatures màximes comencen a superar els 30 graus, molts pensen a poder refrescar-se donant-se un capbussó en les piscines municipals.

Els mislateros i mislateras podran començar a combatre la calor estival a partir del 19 de juny en la piscina municipal d’estiu.
La instal·lació municipal, que romandrà oberta per al públic general de dilluns a diumenge de 10.30 del demà a 19.45 de la vesprada, comptarà també amb un horari especial per als esportistes federats a primera hora del matí i fins a les deu de la nit, després del tancament per al bany recreatiu.

Les mesures sanitàries continuaran sent presents durant l’estiu, i la màscara continuarà sent obligatòria mentre no s’estiga en l’aigua o descansant en una zona determinada i respectant la distància de 1,5 metres entre la resta d’usuaris. A més, s’ha establit un control d’accés amb recorreguts d’entrada i eixida amb desinfecció de mans i calçat, i s’ha limitat l’aforament total del recinte a un màxim de 500 persones.

Per al regidor d’Esports, Toni Arenas, “venim d’uns mesos complicats a causa de la crisi sanitària i, a pesar que aquesta temporada sembla que podrà ser una mica menys complicada que l’anterior, hem tornat a fer un gran esforç perquè les instal·lacions estiguen a la disposició de la ciutadania preservant al màxim la seguretat”.

Totes aquelles persones que vulguen donar-se un capbussó en la piscina d’estiu hauran de reservar l’entrada mitjançant cita prèvia i presentar la mateixa en l’accés al recinte, ja siga impresa o digitalitzada en el mòbil, al costat del DNI. A més, els i les usuàries disposaran aquest any de diferents modalitats per a accedir a la piscina municipal, des d’entrades de dia individuals diferenciades per trams d’edat fins a bons de 10 banys o el bo familiar, que es podrà adquirir exclusivament de manera presencial en el Centre Cultural Carmen Alborch de Mislata. La resta, podrà obtindre’s a través d’una aplicació des de la web municipal Mislata.es.

Deixa el teu comentari