La piscina Parc Vedat de Torrent inaugura la temporada d’estiu demà, 1 de juliol

Els usuaris podran accedir al parc de dimarts a diumenge en dos torns, de demà i de vesprada

La piscina amplia aforament i manté totes les mesures higièniques i de seguretat

La piscina Parc Vedat de Torrent estrena temporada d’estiu demà, dijous 1 de juliol, i es mantindrà oberta fins al 31 d’agost. Els usuaris podran accedir a la piscina de dimarts a diumenge, en dos torns, un de demà (de 10.00 a 14.30 hores) i un altre de vesprada (de 15.30 a 20.00 hores).


El parc aquàtic comptarà amb les mesures de seguretat necessàries i aforament limitat, amb un total de 463 persones per torn, 163 més que l’any passat. Amb l’objectiu d’oferir un servei segur i de qualitat, s’han instal·lat càmeres de seguretat i panells de control d’aforament a l’entrada i eixida de la instal·lació


El recinte s’ha dividit en parcel·les de diferents capacitats, des d’1 fins a 6 persones. Queden reservades parcel·les més àmplies per a grups, com a col·legis o campus. Les entrades poden comprar-se des de hui en la pàgina web de la Fundació Esportiva Municipal (https://www.entradasyreservas.com/category/piscinas-y-parques-acuaticos/) i en taquilla.


La regidora d’Esports, Susi Ferrer, anima a les famílies a gaudir de la naturalesa en la piscina del Vedat, “un espai únic de Torrent que està a la disposició de tota la ciutadania”.

Comenta la notícia