La pista de patinatge de Parc Central de Torrent doblegarà la seua grandària

La instal·lació, que passarà dels als 450 a 900 metres quadrats, comptarà amb quatre punts de llum, nous embornals per a la recollida d’aigües pluvials i un nou tancament

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat el contracte d’execució de les obres per a ampliar la pista de patinatge de Parc Central, que doblegarà la seua grandària. L’actuació compta amb un termini d’execució de tres mesos i un pressupost global d’al voltant de 48.800 euros, provinents del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València. En total, la nova pista sumarà uns 900 metres quadrats, aproximadament el doble de l’actual extensió, i canviarà la seua forma de circular a trapezoïdal, adaptant-se a l’actual perímetre en el qual està instal·lada l’àrea de descans.

En el perímetre de la nova disposició de la pista es disposaran 8 embornals connectats entre ells per a la recollida d’aigües pluvials. Igualment, es contempla la instal·lació de quatre punts de llum, situats a les cantonades de l’àmbit de la pista. Es disposarà també un nou tancament perimetral mitjançant un passamans d’acer inoxidable.

L’actual pista de patinatge es configura en un espai circular de 420 metres quadrats, corresponent a un radi d’11 metres que en l’actualitat disposa de dos bancs perimetrals de formigó prefabricat amb una longitud total de 35 metres. “Malgrat que l’àrea actual està en bon estat, escometrem aquest projecte ateses les repetides demandes dels usuaris i usuàries, que demanaven l’ampliació de l’espai per l’elevat ús”, explica la regidora d’Esports, Nadia Marín.

Deixa el teu comentari