La plaça Major acull la fira Outlet amb la participació de 15 comerços d’Algemesí

El cap de setmana del 22 i 23 de febrer tindrà lloc una nova edició de la fira Outlet Algemesí. Un total de 15 comerços de la ciutat exposaran els productes rebaixats en la plaça Major.


Enguany estaran presents els establiments Sabina Fuertes, Carmen Roba Infantil, Little Kings, Toima, Base: Correxuta, Base: Desmarque, Decomob, Olga Cubells, la Manyeta, Mia Moda, Joieria Rellotgeria Folch, Naturpes, La Canaleta, Marintima, Petit Comité i Ninos.


L’Outlet obrirà les seues portes el dissabte a les 10 hores. La visita institucional serà a les 11 hores. Estarà obert tot el dia fins a les 21 hores, mentre que el diumenge només s’obrirà al matí, d’11 a 14 hores. La fira Outlet Algemesí està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, ACSA, l’associació local d’empresaris Empal, i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç.


La regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido, ha assenyalat que es tracta d’una fira “d’oportunitats al millor preu, en la qual els comerciants algemesinencs aprofiten per a tancar la temporada, al mateix temps que s’ofereix una possibilitat de compres per als consumidors de bons productes a preus atractius”.

Comenta la notícia