La pluja torrencial provoca inundacions a Sagunt amb més de 180 litres per metre quadrat

Les fortes precipitacions torrencials han deixat registres durant esta matinada fins a 180 litres per metre quadrat a Sagunt i ha obligat a efectius del Consorci Provincial de Bombers de València a intervindre en nombroses ocasions per a realitzar extraccions d’aigua, rescatar vehicles i tallar vies inundades.

D’altra banda, a Canet d’en Berenguer, on també s’han superat els 100 l/m², la Policia Local ha tallat dos carrers que han quedat completament negats, així com el passeig marítim, segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat.

Els dos municipis han decidit tancar les seues platges pels danys ocasionats pel temporal en infraestructures i mobiliari, principalment en l’arena i les passarel·les d’accés.

A més, entre les 02.00 i les 09.00 hores, s’han registrat més de 7.000 descàrregues de llamps en el litoral de la comarca del Camp de Morvedre.

Es continua treballant per a recuperar la normalitat en tota la ciutat en el menor temps possible, especialment en zones del Port i l’Almardà.

Deixa el teu comentari