La Pobla Llarga posa en marxa diferents campanyes per a fomentar el consum al comerç local aquest Nadal

Durant els últims anys, el comerç local ha sofert de primera mà el que es veure disminuïts els seus ingressos i com a poc a poc els clients han anat desapareixent.  Durant els últims mesos, i a causa de la COVID-19, el comerç local també s’ha ressentit i ha disminuït els seus ingressos, passant alguns per situacions molt complicades.

Des de la Regidoria de Comerç de la Pobla Llarga, sempre s’ha tingut en compte que des de l’Ajuntament s’havia de mostrar tot el suport necessari al nostre comerç. Per aquesta raó, durant els últims mesos s’han dut a terme diverses accions dirigides als comerços, com la gravació d’un vídeo promocional, la creació d’un Facebook gestionat des de l’Ajuntament que els dona l’oportunitat de mostrar els seus productes, la elaboració d’una guia comercial o un concurs setmanal que sortejava 50€ per realitzar compres a la Pobla Llarga i ara, inicia la VI CAMPANYA DE NADAL, on es sortegen 5 premis valorats en 800€ per a totes aquelles persones que realitzen compres al comerç de la Pobla Llarga. Les bases del concurs es poden visitar al web http://www.lapoblallarga.es/va 

“Durant els últims mesos i arrel la pandèmia, vam veure com d’impossible ens resultaria subsistir sense el comerç local, el comerç de proximitat. Durant moltes mesos, molts d’ells van romandre tancats, passant moltes d’ells per situacions complicades per poder seguir oberts. Ara és el moment d’ajudar-los, de donar-los suport i de no abandonar-los a la seua sort.” comenta la Tinent d’Alcaldessa Vero Úbeda “Aquesta nova edició de la Campanya de Nadal és més necessària que mai, ja que arriba en un moment clau per al futur del nostre comerç” afirma Úbeda.

Deixa el teu comentari