La Policia impartix educació viària al CEIP Juan Vicente Mora

Educació Viària (1) (2)Carlet (18-04-2016).- La Policia Local de Carlet va impartir al llarg de la setmana passada classes d’educació viària als alumnes d’Infantil i Primària del CEIP Juan Vicente Mora.

 

Els alumnes d’entre 3 i 12 anys han rebut classes tant de caràcter teòric com pràctic utilitzant el parc mòbil de l’Ajuntament de Carlet. Els escolars han aprés el significat dels diferents senyals de trànsit i el comportament que han d’adoptar com a conductors i com a vianants. Estos coneixements els han posat també en pràctica en un circuit de bicicletes instal·lat al pati.

Es tracta d’un programa que permet familiaritzar els escolars des dels primers cursos amb les normes bàsiques de circulació i apropar la figura dels policies per tal de fomentar la confiança en ells i el respecte a les seues funcions.

L’educació viària és un tema transversal que ha de treballar-se des de l’Educació Infantil per tal de crear un hàbit de prevenció d’accidents. Així, els escolars seran més autònoms i responsables.

El CEIP Sant Bernat ja ha realitzat este programa i el següent torn serà per als alumnes del CEIP Bosch Marín i La Devesa.

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari