La Policia Local de Cullera frustra el robatori de plantons de caqui

El presumpte autor dels fets va ser atrapat en plena acció i ha sigut denunciat per robatori amb força

CULLERA. 28-12-17. La Policia Local de Cullera va frustrar el passat dia 26 de desembre el robatori de plantons de caqui en una explotació agrària de la localitat. Els agents, que realitzaven labors de vigilància en les zones rurals del terme municipal, van advertir al voltant de les 15.15 hores la presència d’un home en un camp on pel que sembla havia arrancat diversos plantons.

Els policies, sospitant que es tractava d’un robatori per l’hora, el dia i el modus operandi, van requerir a l’individu perquè justificara els permisos corresponents per a poder dur a terme l’arrencada de plantons.

El denunciat va al•legar tindre autorització del propietari del camp de caquis, però la realitat és que no va saber dir ni qui era este. Davant açò, la patrulla va procedir a realitzar els esclariments pertinents i aconseguí localitzar l’amo del terreny qui va confirmar que no havia donat permís a ningú.

Robatori amb força

Enfront d’esta evidència, la Policia Local va procedir a denunciar a l’individu davant la Caserna Principal de la Guàrdia Civil de Cullera. Es tracta de M.R.S., major d’edat i veí de Cullera, a qui se li atribuïx presumptament l’autoria d’un robatori amb força atés que per a entrar en la parcel•la va haver de desmuntar un tancat que impedia l’accés lliure.

A l’interior del vehicle que conduïa se li van trobar sis plantons de caqui i pel que sembla la intenció era la sostracció de més, indiquen fonts policials. Afortunadament, l’actuació dels agents va evitar majors danys en la parcel•la.

Les labors de vigilància del camp per part de la Policia Local de Cullera s’intensifiquen durant estes dates, coincidint amb la finalitat de la temporada del caqui i en plena producció de la taronja.

Deixa el teu comentari