La Policia Local de Picassent posa prop de 50 multes per no complir amb la normativa de la Covid19 en els últims dies

No complir amb les obligacions interposades per les autoritats sanitàries així com amb el toc de queda és motiu de sanció. I per això, la Policia Local de Picassent, està efectuant i incrementant els controls de vigilància i fent un seguiment en tota la localitat perquè es complisquen estes i altres mesures derivades per a tractar de reduir els contagis.

Per això, des del passat 25 d’octubre i segons dades facilitades per este cos de seguretat local s’han interposat un total de 12 denúncies per no portar posada la mascareta; altres 18 per no botar-se el toc de queda interposat des del passat 24 d’octubre i 5 per no mantenir la distància de seguretat, entre altres cridades a l’ordre.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, ha volgut fer de nou una crida a la ciutadania, apel·lant a la consciència i a la responsabilitat individual “ja que estem davant d’un problema que ens afecta a tots i totes”, ha manifestat la primera edil.

Per la seua part, el regidor de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, adverteix que “Es va a continuar sancionant a totes aquelles persones que no complisquen amb la normativa i les restriccions fixades, ja que són fonamentals per a evitar rebrots i possibles contagis. La salut de tots i totes està en joc”. 

Deixa el teu comentari