La Policia Local de Torrent rep de la Mancomunitat de l’Horta Sud cinc lectors de microxips per a identificar animals extraviats

Se sumen així als dos dels quals ja disposava la Policia Local per a continuar treballant en matèria de benestar animal

El Comissari Cap del Cos de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez, ha rebut de mans de la regidora de Benestar animal, Nadia Marín, cinc microxips per a identificar animals extraviats. Aquesta incorporació se suma als dos que ja disposava la policia, de tal manera que es facilita el treball als i les agents en matèria de benestar a animal.

La Mancomunitat de l’Horta Sud va fer lliurament als municipis de la comarca dels lectors per a gossos i gats, que facilitaran i garantiran la identificació d’animals domèstics perduts o abandonats als carrers de la comarca.

Des de la Policia Local de Torrent s’ha acollit molt positivament aquest lliurament per a poder donar resposta a una demanda social.

Lectors d’última generació
17 dels 41 lectors van ser cedits desinteressadament pel Col·legi de Veterinaris de València i la resta els va adquirir la Mancomunitat amb fons del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València. Tots ells de fabricació íntegrament espanyola, i amb l’última tecnologia incorporades.

Deixa el teu comentari