La Policia Local de València adquirix quatre quads i dos desfibril·ladors

Aaron Cano: “Una cosa eren els recursos materials que ens trobarem en 2015, que eren bastant insuficients, i una altra el que tindrem en 2022”

La Policia Local de València ha adquirit quatre vehicles Quads per un import total de 33.095 euros i dos equips desfibril·ladors per un total de 1.369 euros “per a millorar els recursos materials d’este servici”, segons ha anunciat el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano.

“Amb la compra d’estos quads i desfibril·ladors, aconseguim és millorar les dotacions materials que té la Policia Local de València”, ha assegurat Aarón Cano en recordar que “amb això i amb l’oposició que està en marxa, que provocarà la incorporació de 234 agents, es fan passos de gegant en la millora dels recursos humans i materials d’este servici de protecció ciutadana”.

Els quatre vehicles Quad s’adquireixen a través d’una compra centralitzada que gestiona la Direcció General de Racionalització i Centralització de la Contractació, que depén del Ministeri d’Hisenda. Els vehicles de la marca Yamaha Motor estan especialment preparats per a atendre les necessitats del servici de vigilància de platges que desenvolupa la Policia Local.

El contracte menor de subministrament de desfibril·ladors, que ha sigut adjudicat a l’empresa Laerdel Medical, inclou una sèrie de cursos de formació en matèria de reanimació cardio pulmonar per a preparar als agents de la Policia Local que hagen d’utilitzar-los quan es presente l’ocasió.

“Totes dues adquisicions responen a la necessitat de millorar i actualitzar els recursos materials dels agents que vetlen per la seguretat de tots els valencians”. En paraules del responsable de l’àrea de Protecció Ciutadana: “Una cosa eren els recursos materials que ens trobarem en la Policia Local en 2015, que eren bastant insuficients, i una altra el que tindrem a partir de 2022”.

Comenta la notícia