La Policia Nacional deté a Alzira un home per denunciar falsament el robatori de 40.000 quilos de caquis

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a Alzira a un home de 50 anys, com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte, després de denunciar haver-li sostret 40.000 quilos de caquis de la plantació que cuidava.

Els fets van ocórrer el dia sis d’octubre, quan un home va formular una denúncia a Alzira on relatava haver-li sostret 40.000 quilos de caquis entre els dies un i sis d’octubre de la plantació de la qual ell mateix era l’encarregat.

L’home va relatar als policies que havia quedat amb un comprador perquè vera la fruita que li anava a vendre i acordar un tracte, i en accedir al camp es va adonar que faltava tota la producció. Li va indicar als policies que per a accedir al mateix calia transitar per un camí d’uns 200 metres que es trobava tancat al pas per una cadena amb cadenat del qual només cinc persones tindrien la clau, i que el cadenat es trobava en perfectes condicions.

Posteriorment i després d’una sèrie de perquisicions, els agents van esbrinar que els caquis no havien sigut sostrets, sinó que els mateixos es trobaven en el sòl de la finca als peus dels arbres productors.

Finalment, l’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte.

El detingut, sense antecedents policials, ha sigut posat en llibertat després de ser sentit en declaració i informat de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això fora requerit.

Deixa el teu comentari