La Policia Nacional deté a Alzira a dos dones per venda de cocaïna en el seu establiment

Utilitzaven el seu negoci legal per a vendre al “menudeo” droga

Es van intervindre 39 grams de pel que sembla cocaïna i més de 9000 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira (València) a dues dones espanyoles com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues.

Les investigacions es van iniciar a mitjan octubre, sobre dues dones, les quals s’estarien dedicant a la venda de, pel que sembla, cocaïna, emparant-se en un establiment comercial de la seua propietat, situat en la localitat d’Alzira, el qual els permetria realitzar la venda de substàncies estupefaents al “sovintege” amb total impunitat, a causa del gran nombre de persones que diàriament entraven al negoci legal.

Com a conseqüència de les investigacions el passat dia quatre, es va realitzar un registre en el local de les sospitoses, en el qual van intervindre 26 grams de pel que sembla, cocaïna, dues bàscules de precisió, més de 9.000 euros i diversos útils per a la preparació i venda de la substància estupefaent. A conseqüència del registre uns dies després es va detindre a les dues propietàries de l’establiment com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.

Posteriorment aquesta setmana es va dur a terme una inspecció del local juntament amb Policia Local, a fi de verificar suposada irregularitats tant sanitàries com administratives que s’havien detectat en el registre, donant com a resultat l’aprehensió de 13 grams de pel que sembla cocaïna, una bàscula de precisió i útils per a la seua preparació, per la qual cosa els agents novament van detindre a les germanes com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues.

Les detingudes han sigut posades en llibertat no sense abans ser advertides de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això foren requerides.

Deixa el teu comentari