La Policia Nacional deté a tres persones en dues operacions contra el tràfic de drogues

Es van realitzar dos registres en els quals es van intervindre heroïna, cocaïna, diners i dos telèfons mòbils

Agents de la Policia Nacional han detingut a tres persones, d’entre 46 i 61 anys, totes d’origen espanyol, en dues operacions contra el tràfic de drogues en els districtes de Ruzafa i Transits. En totes dues operacions es van fer registres domiciliaris en els quals es van intervindre cocaïna, heroïna, diners i dos telèfons mòbils.

Les investigacions es van iniciar per part dels agents, en tindre coneixement de la venda de substàncies estupefaents, en el barri del Transits i en Ruzafa.

Durant les investigacions de totes dues operacions, els agents van localitzar en el barri de Transits a una persona de 61 anys, la qual es dedicava a vendre dosis de cocaïna en les proximitats del seu domicili i en el cas del barri de Ruzafa, es va localitzar a una parella, la qual es dedicava a la venda de cocaïna i heroïna.

A conseqüència de les investigacions, els policies van realitzar un registre en cadascuna de les operacions que es va saldar en el cas de la intervenció de Transits amb la confiscació de 20 grams de, pel que sembla, cocaïna, 1.480 euros i dos telèfons mòbils i en l’operació duta a terme en Ruzafa es van intervindre 104 dosi de, pel que sembla, heroïna i cocaïna i 540 euros.

Els detinguts, amb antecedents policials, dos han passat a disposició judicial, mentre que el tercer ha sigut posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això fóra requerit.

Comenta la notícia