La Policia Nacional deté a València a una dona per abusar sexualment de la seua companya de pis

Li va realitzar tocaments en glutis, pits i genitals

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 40 anys com a presumpta autora d’un delicte d’abús sexual, després de pel que sembla realitzar tocaments en gluti, genitals i pit a la seua companya de pis.

Els fets haurien ocorregut en un habitatge del districte de Ruzafa, on la víctima i l’ara detinguda residien compartint pis. Els policies van esbrinar que en dos dies consecutius l’ara detinguda s’hauria acostat a la víctima, mentre aquesta es trobava cuinant, i li va tocar el gluti introduint les seues mans per dins de la roba, així com els pits i genitals.

La víctima va demanar a la seua companya que cessara en la seua actitud, però aquesta pel que sembla va tornar fins on es trobava, tocant-se a si mateixa i insinuant-se.

Per tot això, els agents l’han detinguda com a presumpta autora d’un delicte d’abús sexual. L’arrestada, amb antecedents policials, ha sigut posada en llibertat una vegada sentida en declaració, no sense abans advertir-li de la seua obligació legal de comparéixer quan fora requerida.

Deixa el teu comentari