LA PRIMERA EDICIÓ DE “EN SANT BERNAT EL COMERÇ SONA A FESTA” ÉS TOT UN ÈXIT.

Comerç-Sant Bernat Dos dies ha durat la campanya, “En Sant Bernat el comerç sona a festa”, dijous 16 i divendres 17 de juliol. Una campanya que naix amb l’objectiu de potenciar les zones comercial als barris, conéixer la gent, les tendes i els seus productes i fomentar la compra de proximitat.

En esta campanya s’ha comptat amb la col•laboració d’Alzira Ràdio, que ha fet la seua programació en directe, els matins de dijous i divendres en les ubicacións de Plaça

Major i Pere Crespí, i en la vesprada de divendres ha comptat amb agrupacions de la Societat Musical d’Alzira, que han amenitzat les zones comercials de la Vila, Calderón de la Barca i Parc Pere Crespí, la qual cosa sembla que ha agradat a tot el públic, tant a comerciants com a consumidors assistents, que han pogut disfrutar d’este espectacle.

This slideshow requires JavaScript.

Després d’estos dos dies, la Regidoria de Festes i els comerciants fan una valoració molt positiva d’esta campanya. Encara que alguns comerços han declarat tindre la mateixa afluència de gent de un dia normal, sí que n’hi ha altres que han vist com la entrada i eixida de gent ha sigut més alta que altres dies. En general veuen encertat que es porten a terme campanyes comercials per fomentar les vendes. Les dos jornades s’han tancat amb èxit. A la zona de la Plaça Major s’han acostat a l’estand 52 persones i a la zona del Parc Pere Crespí, 46 persones. Totes elles aconseguiren una entrada per acudir al concert de D’Vicio, presentant un ticket de compra, tal i com es va explicar, en les bases de la campanya.

Alzira, 20 de juliol de 201

Nota de premsa del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira

Deixa el teu comentari