La producció ecològica de fruites i hortalisses de la Comunitat Valenciana arriba als 160 milions d’euros

Xifra que ha assenyalat en la Jornada que el CAECV i Fruit Logística han organitzat a Carlet sota el títol: ‘La Comunitat Valenciana: motor nacional en el creixement de l’agricultura ecològica’.

En 2017 la producció ecològica de la Comunitat Valenciana de fruites i hortalisses ha aconseguit un volum de negoci aproximat de 160 milions d’euros. Així ho ha assegurat el President del Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana, José Antonio Rico en la jornada que ha tingut lloc a Carlet sota el títol: ‘La Comunitat Valenciana: motor nacional en el creixement de l’agricultura ecològica’.

Rico s’ha referit, a més, a la superfície dedicada a cultius frescos ecològics. En la Comunitat Valenciana en 2017 va produir 3.893 hectàrees, un increment del 30% respecte a l’any anterior.

Per altra banda, el CEO de FruitConsulting, ha destacat que els hàbits de consum i les tendències en els mercats europeus estan dirigides, cada vegada de forma més clara, al consum ecològic.

La directora de comunicació de Fruit Logística, Silvia de Juanes, també ha participat en la jornada.

La Jornada ha sigut clausurada per Maite Cháfer, Directora General de Desenvolupament Rural i Política Agrària Comuna de la Conselleria d’Agricultura, qui ha destacat que l’Administració, per tal de fomentar el sector ecològic ha passat d’invertir 26 milions a 45.

Deixa el teu comentari